Gå bums in på hemsidan! Gört! Där kan du läsa "allt om Per", få fina Per-citat såsom "Gäster ska äta, supa, tacka och gå hem", se ett klipp där Per hackar sig i fingret och så får du ju naturligtvis inte missa chansen att delta i omröstningen... Borde Per ta ner brand-varnaren ovanför spisen?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Det ska jag komma ihåg, krockar en smula med Jamie Olivers nya program som är på söndagar i kanal 5 kl 19.55.
Lite lågt att ha detta inlägg utan att länka till min hyllning av mat-erotik-programmet i fråga.
Och Mattias, Per är två miljarder gånger bättre än Mongo-Jamie. Per skapar konst och underhållning samtidigt som han dansar fram måltiden. Det är så fantastiskt och fint. Igår såg jag ett avsnitt på TV4+ där han gjorde råbiffar och barnen fick hjälpa till att göra hemgjord glass med körsbär. Det var fantastiskt! Gårdagens höjdpunkt var det.
Förlåt Peppe.., jag har ju tidigare med glädje läst ditt eminenta inlägg om Per. Det var då jag förstod att vi delade denna kärlek till Per och till den högre form av matlagning han trakterar. Jag kunde tyvärr bara se delar av söndagens tv4+avsnitt. Men det var kul att töserna fick göra glassen i garaget. Rejält!
Joru Texas, du har säkert rätt. Jag har ju ännu inte upptäckt denne Pär. Ska hålla utkik. Men TV 4+ saknar jag.
Jamie är ju bara en fin vanlig (men stenrik) kille som hjälper loosers att bli stressade kockar. Och så har han nått när han gnuggar kryddmixar in i köttet som gör mig svag.
Men Mattias.., du måste förstå att vad Jamie gör är småpotatis. Per han tvättar sin potatis med högtryckstvätt. De är liksom helt olika nivåer. Jamie har mycket att lära.
jaja....jag kan ju inte säga så mycket än...har ju bara sett klippet då han skar sig i fingret.
JAG ÄLSKAR PER MOBERG!
Nu vet jag varför jag känner sånt instingtivt motstånd. Jag ser en stor fin båt med en hemsk kapten framför mig...
Det som är underbart är ju att Per numera kanaliserat alla de onda krafterna som fanns i Viggo och lyckas använda dem till det finaste som finns.., att hylla livet självt i sin matlagningskonst.
Skicka en kommentar